Tuotekohtaiset kuntokriteerit

Huomioithan, että emme pysty tarkistamaan tuotteiden käyttöturvallisuutta. Tuotteen ostaja vastaa itse tuotteen käyttöturvallisuuden arvioinnista ja tuotteen käytöstä mahdollisesti aiheutuvista vahingoista.
*Elektroniikka ja 'muut' -tuotteet on luokiteltu ainoastaan käyttämätön tai käytetty. Kaikkien tuotteiden tulee olla ehjiä ja täysin toimivia.

Vaatteet ja tekstiilit Kengät Vaipat Kopat ja unipussit Rattaat ja vaunut Kantovälineet Lelut ja kirjat Elektroniikka* Muut tuotteet* (syömisvälineet, mukit, pullot, aterimet, potat, korokkeet ym.) Kalusteet (syöttötuolit, sängyt, hoitopöydät) Turvaistuimet, pyöränistuimet, turvakaukalot jne.
5* / 5+* KÄYTTÄMÄTÖN Uuden veroinen tai käyttämätön tuote. Ei nimikoitu. 5+ tuotteissa alkuperäiset tuotelaput paikoillaan. Uuden veroinen tai käyttämätön tuote. Ei nimikoitu. 5+ tuotteissa alkuperäiset tuotelaput paikoillaan. Uuden veroinen tai käyttämätön tuote. Ei nimikoitu. 5+ tuotteissa alkuperäiset tuotelaput paikoillaan. Uuden veroinen tai käyttämätön tuote. Ei nimikoitu. 5+ tuotteissa alkuperäiset tuotelaput paikoillaan. Uuden veroinen tai käyttämätön tuote. Ei nimikoitu. 5+ tuotteissa alkuperäiset tuotelaput paikoillaan. Uuden veroinen tai käyttämätön tuote. Ei nimikoitu. 5+ tuotteissa alkuperäiset tuotelaput paikoillaan. Uuden veroinen, käyttämätön tai uusi tuote. Ei nimikoitu. Tuote pakattu alkuperäiseen pakkaukseen, ohjekirjat yms. mukana pakkauksessa. Uuden veroinen, käyttämätön tai uusi tuote. Ei nimikoitu. Tuote pakattu alkuperäiseen pakkaukseen, ohjekirjat, tuotemerkinnät yms. mukana pakkauksessa. Uuden veroinen, käyttämätön tai uusi tuote. Ei nimikoitu. Tuote pakattu alkuperäiseen pakkaukseen, ohjekirjat, tuotemerkinnät yms. mukana pakkauksessa. Ei tällä hetkellä valikoimassa. Ei tällä hetkellä valikoimassa.
4* VÄHÄN KÄYTETTY Ehjä tuote. Tuotteessa minimaalisia käytön jälkiä. Tekstiiliosissa ei haalistumia, tahroja tai nukkaa. Resorit, nepit, napit ja tarrakiinnitykset siistit ja toimivat. Tuote voi olla nimikoitu. Ehjä tuote. Tuotteessa minimaalisia käytön jälkiä. Puhdas, ei haalistumia, ei tahroja, ei kulumia pohjassa, ei nukkaa sisävuoressa, siistit tarrakiinnitykset. Tuote voi olla nimikoitu. Ehjä tuote. Tuotteessa minimaalisia käytön jälkiä. Tekstiiliosissa ei haalistumia, tahroja tai nukkaa. Resorit, nepit, napit ja tarrakiinnitykset siistit ja toimivat. Vaipan ulkokuori ehjä ja pitää hyvin kosteuden. Tuote voi olla nimikoitu. Ehjä tuote. Tuotteessa minimaalisia käytön jälkiä. Moitteetta toimivat mekanismit. Tekstiiliosissa ei haalistumia, tahroja tai nukkaa. Resorit, nepit, napit, soljet, kantokahvat, vetoketjut ja tarrakiinnitykset siistit ja toimivat. Tuote voi olla nimikoitu. Ehjä tuote. Tuotteessa minimaalisia käytön jälkiä. Moitteetta toimivat mekanismit. Renkaissa kuluma vähäistä. Tekstiiliosissa ei haalistumia, ei tahroja. Resorit, nepit, napit, soljet, kantokahvat, vetoketjut ja tarrakiinnitykset siistit ja toimivat. Tuote voi olla nimikoitu. Ehjä tuote. Tuotteessa minimaalisia käytön jälkiä. Moitteetta toimivat mekanismit. Tekstiiliosissa ei haalistumia, tahroja tai nukkaa. Resorit, nepit, napit, soljet, kantokahvat, vetoketjut ja tarrakiinnitykset siistit ja toimivat. Tuote voi olla nimikoitu. Ehjä tuote. Tuotteessa minimaalisia käytön jälkiä. Leluissa moitteetta toimivat mekanismit, kirkkaat värit. Tuotteessa voi olla hienoisia naarmuja tai kirjan sivusta kulma taittunut. Tekstiiliosissa ei nukkaa, haalistumia, tahroja. Tuote ei välttämättä alkuperäisessä pakkauksessaan. Tuote voi olla nimikoitu.
3* KÄYTETTY Ehjä tuote. Tuotteessa on jonkin verran käytön jälkiä kuten vähän nukkaa, pieniä tahroja, väreissä kevyttä haalistumaa. Tuote voi olla nimikoitu. Ehjä tuote. Tuotteessa on jonkin verran käytön jälkiä. Kengän sisäpinta hieman nukkaantunut, tahroja ja käytön jälkiä kengän ulkopinnassa, väreissä kevyttä haalistumaa. Pohjassa pientä kulumaa. Tuote voi olla nimikoitu. Ehjä tuote. Tuotteessa on jonkin verran käytön jälkiä kuten vähän nukkaa, pieniä tahroja, väreissä kevyttä haalistumaa. Tarrakiinnityksissä voi olla kulumaa. Vaipan ulkokuori ehjä ja pitää hyvin kosteuden. Tuote voi olla nimikoitu. Ehjä tuote. Tuotteessa jonkin verran käytön jälkiä. Tekstiiliosissa voi olla vähän nukkaa, kevyttä haalistumaa, pieniä tahroja. Toimivat nepit, napit, soljet, kantokahvat, vetoketjut. Tarrakiinnityksissä voi olla kulumaa. Tuote voi olla nimikoitu. Ehjä tuote. Tuotteessa jonkin verran käytön jälkiä. Toimivat mekanismit. Renkaissa voi olla kulumaa. Tekstiiliosissa voi olla haalistumia, pieniä tahroja. Toimivat nepit, napit, soljet, kantokahvat, vetoketjut. Tarrakiinnityksissä kulumaa. Tuote voi olla nimikoitu. Ehjä tuote. Tuotteessa jonkin verran käytön jälkiä. Tekstiiliosissa voi olla vähän nukkaa, kevyttä haalistumaa, pieniä tahroja. Toimivat nepit, napit, soljet, kantokahvat, vetoketjut. Tarrakiinnityksissä voi olla kulumaa. Tuote voi olla nimikoitu. Ehjä tuote. Tuotteessa jonkin verran käytön jälkiä. Tekstiiliosissa voi olla vähän nukkaa, kevyttä haalistumaa, pieniä tahroja. Pinta hieman naarmuuntunut tai kolauksen jälkiä. Kirjassa voi olla joitain merkintöjä tai sivuilla taitoksia. Tuote voi olla nimikoitu. Ehjä ja toimiva käytetty tuote. Ei välttämättä alkuperäisessä pakkauksessa. Näkyy käytön jälkiä. Ehjä ja toimiva käytetty tuote. Ei välttämättä alkuperäisessä pakkauksessa. Näkyy käytön jälkiä.
2* PALJON KÄYTETTY Tuote on paljon käytetty ja käytön jäljet näkyvät, mutta vielä käyttökelpoinen. Tuotteessa voi olla nukkaa ja haalistumia, joitain tahroja. Tuote saattaa olla pikkuvikainen joka on korjattavissa: kuten puuttuva nappi, pieni reikä, purkaantunut sauma. Tuote voi olla nimikoitu. Tuote on paljon käytetty ja käytön jäljet näkyvät, mutta vielä käyttökelpoinen. Tuotteessa voi olla nukkaa, haalistumaa ja joitain tahroja ja selkeitä käytön jälkiä. Pohjat jonkin verran kuluneet. Pikkuvika, kuten kengännauhat puuttuvat tai ovat poikki, irtopohjalliset hyvin kuluneet. Tuote voi olla nimikoitu. Tuote on paljon käytetty ja käytön jäljet näkyvät, mutta vielä käyttökelpoinen. Tuotteessa voi olla nukkaa ja haalistumia, joitain tahroja. Vaipan ulkokuori ehjä ja pitää hyvin kosteuden. Tuote saattaa olla pikkuvikainen joka on korjattavissa, kuten purkaantunut sauma, irronnut tarrakiinnike. Tuote voi olla nimikoitu. Tuote on paljon käytetty ja käytön jäljet näkyvät, mutta vielä käyttökelpoinen. Mekanismit eivät toimi optimaalisesti. Tekstiiliosissa voi olla nukkaa, haalistumia, joitain tahroja. Tarrakiinnityksissä kulumaa. Tuote saattaa olla pikkuvikainen joka on korjattavissa kuten purkaantunut sauma, irronnut tarrakiinnike, pieni reikä, irronnut neppi, nappi, solki, kantokahva tai vetoketju. Tuote voi olla nimikoitu. Tuote on paljon käytetty ja käytön jäljet näkyvät, mutta vielä käyttökelpoinen. Mekanismit eivät toimi optimaalisesti. Renkaat selvästi kuluneet. Tekstiiliosissa voi olla nukkaa, haalistumia, joitain tahroja. Tarrakiinnityksissä kulumaa. Tuote saattaa olla pikkuvikainen joka on korjattavissa kuten purkaantunut sauma, irronnut tarrakiinnike, pieni reikä, irronnut neppi, nappi, solki, kantokahva tai vetoketju. Tuote voi olla nimikoitu. Tuote on paljon käytetty ja käytön jäljet näkyvät, mutta vielä käyttökelpoinen. Mekanismit eivät toimi optimaalisesti. Tekstiiliosissa voi olla nukkaa, haalistumia, joitain tahroja. Tarrakiinnityksissä kulumaa. Tuote saattaa olla pikkuvikainen joka on korjattavissa kuten purkaantunut sauma, irronnut tarrakiinnike, pieni reikä, irronnut neppi, nappi, solki, kantokahva tai vetoketju. Tuote voi olla nimikoitu. Tuote on paljon käytetty ja käytön jäljet näkyvät, mutta vielä käyttökelpoinen. Tekstiiliosissa voi olla nukkaa, haalistumia, joitain tahroja. Pinta selvästi naarmuuntunut tai kolauksen jälkiä. Värit haalistuneet. Kirjassa voi olla joitain merkintöjä tai sivu himan revennyt, taitoksia. Tuote voi olla nimikoitu.