8 hyvää syytä ostaa second hand -tuote verkkokaupasta

8 hyvää syytä ostaa second hand -tuote verkkokaupasta

Oletko koskaan miettinyt mikä etu sinulle asiakkaana on siinä, että ostat käytetyn tuotteen yritykseltä? Ja edelleen, että tuo yritys on verkkokauppa, eikä vaikka kivijalkakirppis?

 

Tässä 8 hyvää syytä ostaa käytetty tuote verkkokaupasta:

 

1. Kuluttajansuoja

Kun ostat nettikaupasta olet kuluttajansuojan piirissä - johon sisältyy 14pv palautusoikeus, myyjän virhevastuu jne. Ehkä teit huippulöydön kivijalkakirppiksellä, mutta et siinä valaistuksessa huomannutkaan sitä nyrkin kokoista hailakkaa tahraa tai pikkureikää saumassa… palautusoikeus? Haha. Sama pätee yksityishenkilöltä suoraan ostamiseen.


2. Kuntoluokittelu helpottaa ostamista

Siksi siis ne kuntoluokat. Meillä ammattilainen on tarkistanut tuotteen puolestasi, huomioinut virheet ja laittanut sen pohjalta kategorioihin. Jos haluat ostaa vain priimaa, se onnistuu. Jos etsit päiväkotiin varavaatetta mahdollisimman edullisesti - sekin onnistuu. 

 

3. Tuotteen kunnolle on kriteerit

Ja edelliseen lisäten...

Ihmisillä on eri käsityksiä tuotteen kunnosta. Jonkun hyvä on sinulle ala-arvoinen. Meillä pieni joukko tarkistaa tuotteet, tuon vaihtelun pitäisi olla minimaalista. Erinomainen on aina erinomainen ja hyvä hyvä. Luokitus perustuu kriteereihin ei mutuun.


4. Jos se on saatavilla - sen löydät

Verkkokaupassa tuotteet on nätisti kategorioissa - ainakin jos kauppa on hyvin mietitty. Voit hakea koon, tuotetyypin, parhaan soveltuvuuden, kauden, materiaalin jopa värin mukaan... Kivijalassa on ihan onnenkauppaa löydätkö mitä olet etsimässä.

 

5. Ostoksia kun pystyt ja jaksat

Verkkokauppaan pääset aina. 24/7 aukiolo, ostoksia missä ja milloin vain. Ruuhkabussissa, tai kun lapsukaiset on unilla. Goes without saying.


6. Tuet työtä ja helpompaa kierrätystä

Tuet suomalaista työtä, kliseeltä jos se kuulostaakin. Second hand nettikauppa luo käytetylle tuotteelle uutta arvoa, mahdollistaa helpon kierrätyksen ja maksaa siitä verot, alvit, työntekijän tyelit ja yrittäjän yelit... TYöllistät ihmisen ja säästät samalla omaa aikaasi. Kaikki voittaa.

 

 

7. Ei säätöä ja sumplimista

Monen myyjän tuotteet samasta paikasta yhdellä toimituksella ilman säätöä. Montako viestiä vaihdoit, kun teit ostoksia myyntipalstalla yksityishenkilön kanssa? Meillä voit unohtaa tavaran noudoista ja postituksista sopimisen, soittelun, viestittelyn, tinkimisen..


8. Enemmän tuotteita yhdellä toimituksella säästää lompakkoa ja luontoa

Tilaamalla nettikaupasta kerralla enemmän säästät lompakkoasi toimitusmaksuissa, säästät kuljetuskilometrejä ja näin ollen myös luontoa! Teitkö ostoksia nettipalstalla ja ostit suoraan yksityishenkilöltä? Montako kilometriä matkustit tuotetta noutaessa? Tai montako kilometriä jokainen yksittäin postitettu tavara kulki luoksesi?


Toinen Sauma on olemassa helpomman ja fiksumman kierrätyksen puolesta. SInua ja lapsiamme varten.

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.