8 syytä miksi myydä meillä

Turha tavara kiertoon tehokkaasti

Lastentarvikkeet ovat käytössä vain hetken. Meillä saat pienenkin erän myyntiin vaikka usean kerran vuodessa. Perimme vain postikulut ja komission myynnistä.

Mitä kaikkea sinne kaapin perukoille kertyykään odotus-, vauva-, ja pikkulapsiajalta. Yhdessä hetkessä välttämättömästä tavarasta tulikin osaltasi turhake! Tavaroiden käyttökaari saattaa olla lyhyt, mutta elinkaari ei. Me saatamme sinun turhakkeet uuteen kotiin, jossa ne ovat sillä hetkellä tarpeen!

Myyjälle vaivaton

Teemme kaiken työn puolestasi: hinnoittelemme, lajittelemme, toimitamme ostajalle ja hoidamme kaiken  asiakaspalvelun ja kyselyt tuotteista. Sinun tarvitsee vain postittaa tavarasi meille. Tilitämme myyntituotot muutaman kuukauden välein. Suuret tavaraerät noudamme myös kotoasi (pääkaupunkiseudulla).

2-luokan tavaralle uusi elämä

Otamme vastaan myös ei niin priimaa tavaraa. Jos se on korjattavissa, korjaamme sen. Risan tai pikkuvikaisen ei tarvitse olla myyntikelvoton! 

Jokaisen myyjän 1-stop shop

Otamme vastaan kaikki merkit ja lähes kaikki pikkulapsiajan tavarat. Myydessäsi meillä sinun ei tarvitse käydä läpi loputtoman pituisia listoja tuotemerkeistä ja miettiä mitä voi lähettää myyntiin ja mitä ei. Sorttaat pois vain lumpun ja risat tarvikkeet. Mielestämme, jos vaate tai tarvike on kerran tehty,  siihen on käytetty eri luonnon resursseja ja työtunteja. Sillä on siis jokin arvo, kunnes se ei ole enää korjauskelpoinen. Huomioithan kuitenkin, että paremmasta laadusta saa paremmat tuotot.

Ei fyysisen kirpparin vaivaa

Unohda pöytävaraukset, tavaran järjestely, viikkailu ja täydentäminen kirpputorilla, josta pahimmassa tapauksessa tavaraa myös katoaa näpistelijöille. Meillä tavarat ovat turvassa ja järjestyksessä koko myyntikauden ilman, että siitä on sinulle vaivaa!

Unohda ilmaisalustojen viestirumba

Vastasit usealle eri kyselijälle, joka ei ollutkaan sitten kiinnostunut tuotteestasi. Laitoit superhalvan hinnan, mutta silti tarjottiin vain puolet hintapyynnöstä. Annoit vaihtoehdoksi vain kotoa noudon, mutta pyydettiin silti toimittamaan toiselle puolen kaupunkia kustannuksellasi. Tuote ei myynyt heti, joten myynti-ilmoituksesi katosi parin päivän sisällä hakutulosten pohjalle. Kuulostaako tutulta? Ei näin meillä. Huolehdimme, että tuotteesi ovat aina näkösällä ja hinnoittelu vastaa kysyntää.

Et myy tuotteitasi pilkkahintaan

Lupaamme myydä tuotteita 6kk ajan. Kivijalkakirppiksellä joudut ehkä myymään tuotteen pilkkahintaan, koska myyntiaika  on niin lyhyt ja sopivaa ostajaa ei tuossa ajassa löytynyt. Verkkokauppaan pääsee ostoksille mistä vain ja milloin vain. Suurempi määrä potentiaalisia ostajia tuotteellesi tarkoittaa, ettet myy tuotteitasi pilkkahintaan. Me pyrimme saamaan tuotteesta parhaan mahdollisen hinnan. 

Tuo suomalaista työtä ja ekologisuutta

100% suomalainen yritys kiertotalouden asialla. Jotta sinä voisit säästää aikasi johonkin tärkeämpään. Ja jotta jokainen tuote olisi käytössä käyttökaarensa loppuun saakka, sen sijaan että se makaisi käyttämättömänä kaapin perukoilla.