6 hyvää syytä miksi ostaa second hand lastenvaatteet ja lastentarvikkeet meiltä

1 - Kaikki second hand lastenvaatteet ja lastentarvikkeet on tarkistettu ja luokiteltu, jotta ostaminen on sinulle mahdollisimman helppoa

Olemme tarkistaneet ja kuntoluokitelleet second hand tuotteet tarkoin kriteerein. Kun pieni porukka luokittelee tuotteet, on luokittelu ns. tasalaatuista. Erinomainen tarkoittaa samaa erinomaista kaikkien tuotteiden kohdalla ja hyvä hyvää. Puutteet tuotteiden kunnossa on ilmaistu tuotesivuilla.

2 - Asiakkaalla on kuluttajansuoja ja palautusoikeus

Tehdessäsi second hand ostoksia meillä olet kuluttajansuojan piirissä. Toisin kuin ilmaisilla myyntialustoilla suoraan myyjältä ostettaessa tai kivijalkakirppiksillä. Kuntoluokittelun ja kuvien perusteella tiedät, mitä ostat. Ja jos et ollutkaan tyytyväinen tai muutit mielesi voit aina palauttaa tuotteen. Tai myydä sen itse edelleen helposti kauttamme!

3 - Kaikki second hand lastenvaatteet ja -tarvikkeet saman katon alta 

Pyrimme koko ajan laajentamaan tuotevalikoimaamme. Tavoitteemme on, että verkkokaupastamme löytyisi kaikki second hand lastenvaatteet ja -tarvikkeet, mitä vauva- ja pikkulapsiaikana saatatkaan tarvita. Käytettyä, mutta käyttökelpoista!

4 - Monen myyjän tuotteet samasta paikasta yhdellä toimituksella

Unohda tavaran noudoista ja postituksista sopiminen, turha soittelu, viestittely, tinkiminen... Osta kaikki second hand tavara samasta paikkaa, yhdellä maksulla, yhdellä toimituksella. Ostosten teko meillä on helppoa, huoletonta, ja turvallista. Tilaamalla yhdestä paikkaa kerralla enemmän säästät lompakkoasi toimitusmaksuissa, säästät kuljetuskilometrejä ja näin ollen myös luontoa!

5 - Tue suomalaista työtä ja ekologisuutta

Olemme 100% suomalainen pienyritys kiertotalouden asialla. Jotta sinä voisit säästää aikasi johonkin tärkeämpään. Ja jotta jokainen lastentuote olisi käytössä käyttökaarensa loppuun saakka ja mahdollisimman tehokkaasti, sen sijaan että se makaisi käyttämättömänä kaapin perukoilla tai joutuisi roskiin ennenaikojaan pienen korjattavissa olevan vian takia.

6 - Me myös korjaamme

Teemme aidosti kaikkemme pidentääksemme tuotteiden elinkaarta. Yritämme tehdä second hand tuotteiden ostokokemuksen mahdollisimman helpoksi, mutta myös korjaamme ja huollamme myynnissä olevia tuotteita. 

................................................

 

Etkö vielä löytänyt etsimääsi?

Tavara vaihtuu koko ajan ja uutta tulee tilalle. Jos et vielä löytänyt etsimääsi, ehkä löydät sen huomenna, tai ensi viikolla. Tsekkaa ensin sivuiltamme, josko löytyisi se käytetty vaihtoehto, ennen kuin hankit uutta.